Ρόμα – Φέγενορντ 4-1: Ρόμα από τα παλιά, βάζει πλώρη για την κούπα

Ρόμα – Φέγενορντ 4-1: Ρόμα από τα παλιά, βάζει πλώρη για την κούπα

Η Ρόμα διέλυσε τη Φέγενορντ στην παράταση (4-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League.

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι φτιαγμένη από… ατσάλι και το απέδειξε και κόντρα στη Φέγενορντ! Με τον Ντιμπάλα να της δίνει φιλί ζωής στο 89ο λεπτό, η ιταλική ομάδα καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στην παράταση.

Οι Τζιαλορόσι έκαναν ότι ήθελαν στον έξτρα χρόνο και με σκορ 4-1, ισοπέδωσαν τη Φέγενορντ. Μετά και τον θρίαμβο κόντρα στους Ολλανδούς, η Ρόμα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Europa League την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάβι Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε δυο φορές φέτος – Ας το ξανακάνει την Κυριακή

Κάπως έτσι, η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο βάζει πλώρη για άλλη μια ευρωπαϊκή κούπα, καθώς πέρυσι είχε επικρατήσει της Φέγενορντ στον τελικό του Conference.

Στο 60ο λεπτό, ο Σπινατσόλα έβαλε… φωτιά στις εξέδρες του Olimpico. Από κοντινή απόσταση, ο 30χρονος άσος έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρόμα. Ωστόσο, με τη συμπλήρωση των 80′, ο Παϊσάο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων με άπιαστη κεφαλιά.

Η Ρόμα πίεσε και βρήκε το γκολ της παράτασης στο 89ο λεπτό. Με τρομερό τρόπο και μέσα από την περιοχή, ο Αργεντινός σταρ έστειλε τον αγώνα σε έξτρα χρόνο. Εκεί που οι Τζιαλορόσι έβαλαν στα… δίχτυα τη Φέγενορντ.

Αρχικά, ο Ελ Σαράουι στο 100′ έβαλε στο… τρένο της πρόκρισης τη Ρόμα, ενώ ο Πελεγκρίνι τελείωσε το ματς με γκολ στο 109′. Κάπως έτσι, η αρμάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έκλεισε μια θέση στα ημιτελικά του Europa League.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Γιορέντε (72’ Ιμπάνιεθ), Σμόλινγκ (78’ Τσελίκ), Ζαλέβσκι (72’ Ντιμπάλα), Βαϊνάλντουμ (21’ Ελ Σααραουί, 106’ Κούμπουλα)), Μάτιτς, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Μπελότι (72’ Έιμπραχαμ)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Μπάιλοβ, Χάρτμαν (106’ Ντιλροσούν), Τράουνερ (106’ Λόπες), Χάντσκο, Xεϊρτράουντα, Βίφερ, Σιμάνσκι (91’ Πέντερσεν), Κοκτσού, Χιμένες, Τζαχανμπάκς (74’ Ντανίλο Περέιρα), Ιντρίσι (64’ Παϊσάο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ