Άρσεναλ : «Βασικός στόχος να σκοράρουμε στη Μαδρίτη» είπε ο Βενγκέρ

Άρσεναλ : «Βασικός στόχος να σκοράρουμε στη Μαδρίτη» είπε ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ανακοινώσει το αντίο του από τον πάγκο των κανονιέρηδων και όπως δήλωσε, θέλει να αποχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Το 1-1 του Λονδίνου αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς του Wanda Metropolitano, παρόλα αυτά, η Άρσεναλ χρειάζεται οπωσδήποτε γκολ.

Ο Αλσατός τεχνικός, δεν χάνει την πίστη του στην πρόκριση, καθώς θεωρεί πως αν ο Όμπλακ δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ελπίζει πως η ομάδα του θα παίξει καλά και θα του δώσει την ευκαιρία να τελειώσει όμορφα η πορεία του στο Λονδρέζικο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 68χρονος τεχνικός των gunners στη συνέντευξη Τύπου

«Μέχρι την τελευταία ημέρα μου εδώ, θα είμαι αφοσιωμένος απόλυτα στην ομάδα. Θέλω αυτή η ιστορία αγάπης να τελειώσει ωραία. Στο παιχνίδι του Λονδίνου είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αυτός είναι ο βασικός στόχος μας στη ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις επιθέσεις μας. Ο Όμπλακ ήταν φανταστικός στο πρώτο παιχνίδι, ελπίζω στη ρεβάνς να μην είναι. Δεν αγχώνομαι καθώς ξέρω πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Θέλω πολύ να νικήσουμε και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ