Η απίθανη ομιλία του Μαρτίνεθ για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον κόσμο, την «καρδιά» και τις λεπτομέρειες!

Η απίθανη ομιλία του Μαρτίνεθ για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον κόσμο, την «καρδιά» και τις λεπτομέρειες!

Ο Μαρτίνεθ πιστεύει πάρα πολύ στον «κύκλο». Αυτόν που δημιουργεί πριν από κάθε προπόνηση, για να μιλήσει στους παίκτες. Το έδειξε και στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης.

Μέσα στη σκοτεινιά που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από στυγνούς εγκληματίες, οι ομάδες είναι αναγκασμένες να συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου αγώνα με την Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως είναι γνωστό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε η χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών να διεξαχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ώστε να μάθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές το νέο «σπίτι τους», αλλά και να «πατήσουν» τον αγωνιστικό χώρο, για να είναι έτοιμοι το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πάρα πολύ στον «κύκλο». Αυτόν που δημιουργεί σχεδόν πριν από κάθε προπόνηση, με σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης, λοιπόν, ο Μαρτίνεθ επέλεξε να κάνει μια ομιλία-μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει Γκενκ. Μια ομιλία που αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα του, αλλά και το κλίμα που θέλει να επικρατεί στους Ερυθρόλευκους. Για αυτόν τον λόγο έκανε επίκληση σε στοιχεία ανώτερα: Στο «σπίτι», στον κόσμο, στην καρδιά. Εξηγούμαστε…

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

«Είμαστε εδώ, σε αυτό το όμορφο γήπεδο, στο σπίτι μας. Εδώ θα παίξουμε την Πέμπτη, μπροστά στον κόσμο μας. Είναι υποχρέωσή μας να παίξουμε με πάθος, με καρδιά, για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς μας, που θα βρεθούν εδώ, σε αυτές τις εξέδρες, για να μας υποστηρίξουν», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός. Θέλοντας να αγγίξει ευαίσθητες χορδές, αλλά και να δώσει έξτρα κίνητρο και… αδημονία στους παίκτες του.

Ο Μαρτίνεθ έκανε και έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, σημειώνοντας πως «…πρέπει να είμαστε ομάδα κόντρα στην Γκενκ. Να είμαστε όλοι μαζί. Σαν οικογένεια. Εχουμε πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Εχουμε βελτιωθεί πολύ μετά από 7 εβδομάδες που κάνουμε προπονήσεις. Και τώρα πρέπει να το δείξουμε στον κόσμο μας και στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα σε μια καλή και επικίνδυνη ομάδα, με καλούς και γρήγορους παίκτες όπως η Γκενκ!»

Μάλιστα, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να νικήσει τους Βέλγους:

«Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην Γκενκ. Να είμαστε εμείς η ομάδα που θα έχει την μπάλα. Να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν τελειώνει τίποτα στο πρώτο παιχνίδι. Είναι δύο αγώνες και πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Αυτές θα κρίνουν την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ