Πασχαλάκης: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, θα είμαστε πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά»

Πασχαλάκης: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, θα είμαστε πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά»

Σε πολύ καλό επίπεδο είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (10/08, 22:00) με την Γκενκ, υποστήριξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και τόνισε πως αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσει θετικά η χρονιά είναι ενότητα και πειθαρχία.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το αυριανό (10/08, 22:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών των «ερυθρόλευκων».

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, μίλησε για το αυριονό παιχνίδι, τους στόχους για την νέα σεζόν και το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από πέρσι, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να ξεκινήσει θετικά η χρονιά. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού που όπως είπε δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Άλλα κόλπα στο Ρέντη ενόψει Γκενκ – Τι αποφάσισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό, ήσουν από τους καλύτερους παίκτες. Τωρα είστε στην 7η εβδομάδα της προετοιμασίας, έχει αλλάξει η κατάσταση στον Ολυμπιακό;

«Στόχος της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας είναι να αλλάξει τελείως. Να μπορέσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την προηγούμενη χρονιά. Δεν ήταν πετυχημένη. Δεν γίνεται η ομάδα να τερματίζει στην τρίτη θέση. Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Υπάρχει πλάνο, υπάρχει δομή και χτίζεται κάτι πολύ καλό για τους στόχους που έχουμε βάλει. Θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά. Από την εμπειρία που αποκομίσαμε, παρά την κακή χρονιά, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη».

Ποιο είναι το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια ενόψει του αυριανού παιχνιδιού:

«Αυριο είναι το πρώτο ματς, δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό για να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί. Αύριο είναι το πρώτο βήμα. Υπάρχουν 40-50 αγώνες σε όλη τη χρονιά. Είναι μια αφετηρία για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά. Στόχος είναι η ομάδα να μπει στους ομίλους. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Με πειθαρχία και σοβαρότητα, όπως κάνουμε όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις, ο δρόμος θα είναι στρωμένος προς τη σωστή κατεύθυνση».

«Να δουμε ένα γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα, τον κόσμο δίπλα μας. Μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση. Η ομάδα χτίζεται και θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι πεινασμένο να κερδίζει. Το εάν θα δεχθείς γκολ ή όχι, το θέμα είναι η αντίδραση. Πως θα αντιδράει. Η νοοτροπία είναι αυτή που χτίζεται και θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Ενότητα και πειθαρχία σε όλα τα μέρη του γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ