Άλλα κόλπα στο Ρέντη ενόψει Γκενκ – Τι αποφάσισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Άλλα κόλπα στο Ρέντη ενόψει Γκενκ – Τι αποφάσισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ... άναψε τις τηλεοράσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με σκοπό να «εκπαιδεύσει» τους ποδοσφαιριστές του ενόψει Γκενκ. To10.gr, εξηγεί...

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κάτι που δεν είχε επαναλάβει στην καριέρα του. Να χτίσει μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Να μπορέσει να επανέλθει στην κορυφή. Να χτίσει ένα σύνολο που θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα, θα προσφέρει όμορφο ποδόσφαιρο και θα μπορέσει να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο με αξιοπρέπεια. Ανταγωνιστικό προς κάθε αντίπαλο. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα των σχεδόν 8 εβδομάδων που βρίσκεται στον ερυθρόλευκο πάγκο, έχει δείξει πως οι ιδέες του, ο τρόπος δουλειάς του εν τω συνόλω, διαφέρει πάρα πολύ από τους προκατόχους του.

Ο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του εφαρμόζουν πιο μοντέρνες, πιο… διασκεδαστικές μεθόδους στις προπονήσεις. Αλλά εκτός αυτού, προσπαθούν να κάνουν αυτό που ζήτησε ο Ισπανός και από τους παίκτες του. Επενδύουν στις λεπτομέρειες. Προσέχουν τα πάντα, με σκοπό να βοηθήσουν το σύνολο να πετύχει τους στόχους του. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, ο 42χρονος τεχνικός αποφάσισε να ανοίξει όλες τις τηλεοράσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και ειδικά εκείνες που βρίσκονται στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων. Ο λόγος;

Διαβάστε επίσης: Γι αυτό τον ήθελε σαν τρελός ο Μπαρτζώκας: Το double double και τα νέα… κόλπα του Μιλουτίνοφ (vids)

Ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει πλήρη ανάλυση της Γκενκ. Από τον τρόπο που παίζει, που είναι κάτι γενικό, έως επί μέρους κομμάτια σε άμυνα, επίθεση, τρόπο ανάπτυξης, τρόπο άμυνας. Ακόμη και πιο εξειδικευμένα, όπως ο τρόπος που ανεβαίνουν/κινούνται οι μπακ, οι συνεργασίες στα άκρα, στης μεσαία γραμμή, πώς κινείται κάθε παίκτης των Βέλγων με την μπάλα ή χωρίς. Λεπτομέρειες για όλα.

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες, λοιπόν, παρουσιάζονται… όλη την ημέρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, από τις τηλεοράσεις. Και ειδικά εκείνες του γυμναστηρίου δεν κλείνουν ποτέ στο διάστημα που η ομάδα βρίσκεται στον χώρο. Με τον Μαρτίνεθ να είναι θιασώτης της άποψης πως οι παίκτες του πρέπει να εξοικειωθούν με τον αντίπαλο. Από το να μάθουν τα πρόσωπα και τα ονόματά τους έως στοιχεία του παιχνιδιού τους. Και πιστεύει (όχι άδικα) ότι με τη συνεχή μετάδοση αναλυμένων φάσεων, θα μπορέσει να έχει θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, επέμεινε οι τηλεοράσεις του γυμναστηρίου να δείχνουν συνεχώς την Γκενκ, καθώς στον συγκεκριμένο χώρο οι ποδοσφαιριστές περνούν περισσότερες ώρες από ό,τι ακόμη και στον αγωνιστικό χώρο. Και από το να κάνουν οτιδήποτε άλλο την ώρα της γυμναστικής ή της προθέρμανσης, είναι προτιμότερο να συνηθίζουν την προσεχή αντίπαλό τους στον γ προκριματικό γύρο του Europa League. Και έστω και… υποσυνείδητα, να είναι προετοιμασμένοι, να ξέρουν τι να περιμένουν!

Βεβαίως, έχει σημασία να αναφέρουμε πως ο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει πλήρη ανάλυση για την Γκενκ και ήδη ξεκίνησαν να δείχνουν και επί μέρους κομμάτια στην ομάδα, με κανονική ανάλυση και επεξήγηση. Και αυτό θα επαναληφθεί και στις επόμενες δύο προπονήσεις των Πειραιωτών. Καθώς στόχος είναι να βρεθούν στο 100% το βράδυ της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ