Βράκεν: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο»

Βράκεν: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο»

Ο προπονητής της Γκενκ, Βούτερ Βράνκεν, μαζί με τον ποδοσφαιριστή Χροσόφσκι, μίλησαν για το αυριανό (10/8) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Γκενκ, Βούτερ Βράνκεν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής (10/8) αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο. Θα κυνηγήσει τη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι Έχει παίκτες που με μία μπαλιά μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο 44χρονος τεχνικός:

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και οι σκέψεις του Μαρτίνεθ

Για το γεγονός ότι η Γκενκ αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League:

«Θα ανακάμψουμε, παίξαμε καλά και είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Η καλή και η κακή εμφάνιση είναι κομμάτι του σπορ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι καλό το γεγονός ότι μεσολαβεί μικρό διάστημα».

Αν δούλεψε περισσότερο στο γήπεδο έπειτα από τον αποκλεισμό από την Σερβέτ:

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλάς συνέχεια με τους παίκτες, δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι για το πώς παίξαμε στα δύο ματς με τη Σερβέτ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο γήπεδό του και θα κυνηγήσει τη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

Για το αν υπάρχει επιπλέον πίεση:

«Δεν θα έλεγα ότι η πίεση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τη Σερβέτ, είναι μία θετική πίεση. Όποιος δεν αντέχει την πίεση, δεν έχει θέση εδώ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δικές μας πιθανότητες για πρόκριση».

Σχετικά με την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό:

«Ναι, αλλά είχαν παίξει πολλά φιλικά, είδαμε και τα περυσινά παιχνίδια. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε σε αυτές τις λεπτομέρειες, πρέπει να παίξουμε σε τοπ επίπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Αν πήρε μαθήματα στα παιχνίδια με την Σερβέτ:

«Τα μαθήματα δεν είναι τα ίδια, ώστε να πρέπει να τα εφαρμόσουμε στο αυριανό ματς, Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα τελευταία είκοσι μέτρα στο ματς».

Για την απώλεια του Χέινεν:

«Εκτός είναι ο Χέινεν και ο Φαντέρα έχει πρόβλημα. Είναι εδώ στην αποστολή μαζί μας ο Φαντέρα».

Και τέλος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο. Έχει παίκτες που με μία μπαλιά μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο».

Από την μεριά του, ο Χροσόφσκι μίλησε για τις αναμνήσεις του στο «Γ. Καραϊσκάκης», για όταν αγωνιζόταν στην Πλζεν για το 2019/20, αλλά και για τον αποκλεισμό από την Σερβέτ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι αναμνήσεις δεν είναι καλές από το «Γ. Καραϊσκάκης». Τώρα είμαστε μια άλλη ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι».

Ενώ για τον αποκλεισμό από την Πλζεν:

«Είναι πολύ πιο εύκολο, σε σχέση με το αν μία εβδομάδα επιπλέον για να το σκεφτούμε. Ο χρόνος δεν είναι πολύς τώρα και πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ