Σημαντικό διπλό για την Γκενκ πριν τον «τελικό» κόντρα στον Ολυμπιακό

Σημαντικό διπλό για την Γκενκ πριν τον «τελικό» κόντρα στον Ολυμπιακό

Επιστροφή στις νίκες για την Γκενκ, με το το αυτογκόλ του Γουάρλεσον στο 71ο λεπτό να δίνει την νίκη στην αντίπαλο του Ολυμπιακού απέναντι στη Σερκλ Μπριζ.

Επιστροφή στις νίκες για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, Γκενκ, μετά από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, καθώς έφυγε με διπλό (0-1) από την έδρα της Σερκλ Μπριζ και πλέον πηγαίνει πιο ήρεμη στον «τελικό» της Πέμπτης (17/08).

Τη νίκη στην Γκενκ έδωσε ο Γουάρλεσον (αυτογκόλ) στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από προσπάθεια του Κριστοφέρ Μπονσού Μπα, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο δύο λεπτά νωρίτερα, πανηγυρίζοντας έτσι το 2ο «τρίποντο» στη σεζόν, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» της «Daily Mail»: «Ανησυχία στην UEFA για τον τελικό του Conference – Προσχεδιασμένο το ραντεβού οπαδών ΑΕΚ και Ντιναμό»

Η νίκη παραλίγο να χαθεί, όταν στο 90+6′ ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για τους γηπεδούχους, όμως έπειτα από εξέταση του VAR άλλαξε την απόφαση του.

Οι τρεις βαθμοί για το σύνολο του Βούτερ Βράνκεν μπορεί να ήρθαν, ωστόσο ο προβληματισμός των εμφανίσεων παραμένει καθώς ουσιαστικά η ομάδα του έμεινε «άσφαιρη» για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Με δεδομένη την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης«» την προηγούμενη Πέμπτη (10/08), η Γκενκ χρειάζεται γκολ για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ