Το πλάνο του Μαρτίνεθ για την Τσουκαρίτσκι: Οι δεδομένοι και τα ερωτηματικά

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για την Τσουκαρίτσκι: Οι δεδομένοι και τα ερωτηματικά

Που καταλήγει ο Ισπανός τεχνικός για το βασικό σχήμα απέναντι στους Σέρβους στην προσπάθεια για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ματς με την Τσουκαρίτσκι με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα που θα παρατάξει.

Ο Μαρτίνεθ απέφυγε στις προπονήσεις να δείξει τι ετοιμάζει για τους Σέρβους με τις πληροφορίες πάντως από το Ρέντη να αναφέρουν πως θα κινηθεί στους… ρυθμούς των αγώνων με την Γκενκ έχοντας βεβαίως δύο διαφορετικά δεδομένα. Από την μια την απουσία του βασικού Ροντινέι από το δεξί άκρο της άμυνας και από την άλλη την προσθήκη του Σκάρπα στο «οπλοστάσιο» του με τον Βραζιλιάνο να έχει κάνει ήδη την πρώτη του παρουσία με τα ερυθρόλευκα στο Κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Στο πλάνο του Μαρτίνεθ για το 4-2-3-1 που θα εφαρμόσει ξανά υπάρχουν οι δεδομένες παρουσίες, τα ερωτηματικά και ίσως και μια έκπληξη. Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά.

Για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ δεν τίθεται θέμα. Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει και θα έχει μπροστά του, τους Ρέτσο και Φρέιρε ενώ στο ένα άκρο θα είναι ο Κίνι και στο άλλο, φαβορί είναι ο Βρουσάι αντί του Ραμόν που έτσι και αλλιώς στο ματς με τον Πανσερραϊκό που ξεκίνησε βασικός δεν ήταν καλός, ενώ με την έλευση του Ρίτσαρντς και την επικείμενη του Ορτέγκα αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Στον άξονα η δυάδα Ιμπόρα-Καμαρά δεν θα σπάσει ενώ από εκεί και πέρα παίζουν πέντε παίκτες για τρείς θέσεις. Μασούρας, Μπιέλ, Φορτούνης, Σκάρπα και Καρβάλιο με τον τελευταίο να έχει έως τώρα το 3/3 στα επίσημα ματς του Ολυμπιακού χωρίς να έχει δικαιώσει τον Μαρτίνεθ που και στα τρία τον έκανε γρήγορα-γρήγορα αλλαγή.

Στην κορυφή της επίθεσης, στη «μάχη» των Μαροκινών φαίνεται πως υπερτερεί ο «παλιός», Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ