«Βλέπει Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός» (vid)

«Βλέπει Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός» (vid)

Μετά τον Λούκας Μπογέ, ακόμη ένας παίκτης της Έλτσε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο οποίος σύμφωνα με τους Ισπανούς ενδιαφέρεται για τον Τέτε Μορέντε.

To όνομα ενός ποδοσφαιριστή που είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού από τις αρχές καλοκαιριού επανάφεραν στο προσκήνιο οι Ισπανοί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Τέτε Μορέντε της Έλτσε.

Πλην του Λούκας Μπογέ που δεδομένα απασχολεί τους Πειραιώτες, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως εξετάζει και αυτή την περίπτωση από την ισπανική ομάδα που πέρσι υποβιβάστηκε από τη La Liga.

Διαβάστε επίσης: Οι «αιώνιοι» στην αναμονή: Τι συμβαίνει με Μιχάιλιουκ, Ναν και οι… εκπλήξεις

O 26χρονος εξτρέμ είναι προς πώληση μετά τον υποβιβασμό της Έλτσε η οποία τον κοστολογεί περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ισπανικές ομάδες έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί πως για τον Μορέντε είχαν ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι και η Εσπανιόλ του Μαρτίνεθ, αλλά και η Μπέτις του Αντόνιο Κορδόν.

Ο Μορέντε αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ισπανικής ομάδας στη διάρκεια της παρουσίας της στα «σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος (98 ματς, 10 γκολ, 8 ασίστ), ενώ και στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε σημαντική παρουσία με 35 συμμετοχές και 5 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ