Μίλαν Λέζνιακ: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα είμαστε ευχαριστημένοι με μία ισοπαλία»

Μίλαν Λέζνιακ: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα είμαστε ευχαριστημένοι με μία ισοπαλία»

Ο επικεφαλής του τεχνικού team της Τσουκαρίτσκι, Μίλαν Λέζνιακ, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς και αποθέωσε τον Ολυμπιακό λέγοντας πως η ομάδα θα είναι ευχαριστημένη μία μία ισοπαλία.

Ο επικεφαλής του τεχνικού team της Τσουκαρίτσκι, Μίλαν Λέζνιακ, εκπροσώπησε τη σέρβικη ομάδα στη συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα play-offs του Europa League και τόνισε πως με μία ισοπαλία θα επικρατούσε ευχαρίστηση στον σύλλογο, ενώ μίλησε για τα «δόντια» που πρέπει να δείξουν στον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο χάρτης του Europa League: Στο 4ο γκρουπ ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ…

«Θα είμαστε ευχαριστημένοι με μία ισοπαλία αλλά πολύ ευχαριστημένοι με νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και το αποτέλεσμα που είχαμε. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι φοβερά καλή ομάδα. Επίσης πως έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Περιμένω ότι δεν θα μπούμε στον αγώνα όπως στο πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να ξεκινήσουμε επιθετικά. Να δείξουμε τα ‘δόντια’ μας στον αντίπαλό μας. Στον πρώτο αγώνα ήμασταν και ‘θύματα’ του αγωνιστικού σχεδιασμού μας.

Ο Ντότσιτς ήταν στον πάγκο και μάλλον αυτό δεν ήταν η καλύτερη απόφαση. Έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτά. Το σύστημά μας θα παίξει ρόλο. Θα είναι καθοριστικό.

Ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθούσε πολύ. Το ερώτημα είναι τι αποτέλεσμα. Και η ισοπαλία καλό αποτέλεσμα θα είναι. Θα δούμε το μάξιμουμ για να βγούμε από αυτήν την ‘κρίση’. Τα media θεωρώ πως μας κάνουν… επίθεση χωρίς να υπολογίζουν τα δεδομένα. Η κριτική δικαιολογείται αλλά όχι για όλον τον αγώνα που δώσαμε στην Ελλάδα. Ναι δεν φανήκαμε τρομεροί και για αυτό υπάρχει κριτική. Στο τέλος όμως το αποτέλεσμα μετράει».

Όταν ρωτήθηκε για την προετοιμασία που έχει γίνει για τα πέναλτι:

«Ναι έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι αλλά μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ