Ροντινέι: «Νιώθουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση»

Ροντινέι: «Νιώθουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση»

Όλα όσα δήλωσε ο Ροντινέι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μιας και το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, έπειτα από το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο νέος όμιλος της Εθνικής – Τελικός με Λιθουανία

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ροντινέι, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και στην βελτίωση που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι με την έλευση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ροντινέι: 

Πως είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό, παιχνίδι με το παιχνίδι, καθώς μπαίνουν συνεχώς νέοι παίκτες και πως αντιμετωπίζουν στην ομάδα τη ρεβάνς, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα: «Η ομάδα κάθε μέρα είναι και καλύτερη. Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάθε μέρα και καλύτερη επίσης. Δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα ως παρακαταθήκη, όμως, τώρα το αυριανό θα είναι διαφορετικό ματς. Έχουμε έρθει εδώ με διάθεση και επιθυμία για να νικήσουμε και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι ένα δυνατό ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Νιώθουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε».

Ποια είναι η εξέλιξη στην ομάδα και τα νέα στοιχεία που μπαίνουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εχω έρθει από πέρσι και πιστεύω ότι καθημερινά η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη. Υπάρχει μεγάλη πρόοδος και εξέλιξη. Οι νέοι παίκτες που έρχονται, δουλεύουν και προσπαθούν να συνεισφέρουν. Εχουμε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Με τις νέες προσθήκες γινόμαστε συνεχώς όλο και καλύτεροι. Οι παλιοί είμαι εδώ για να βοηθήσουμε τους νέους να προσαρμοστούν. Χρειάζεται χρόνος, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και είμαστε σίγουροι ότι φέτος θα καταφέρουμε πολλά και μεγάλα πράγματα».

Αν πρέπει η ομάδα να δείξει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ποιο θα είναι το κλειδί του παιχνιδιού: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι και αυτό το ξέρουμε όλοι στην ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε διαφορετικά πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε αυτό το επίπεδο, είναι δύσκολα. Θα κάνουμε όμως ότι χρειάζεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και χρειαζόμαστε για να προκριθούμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ