Αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είσαι στο Λέσκοβατς, αλλά νομίζεις ότι είσαι στον Πειραιά»

Αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είσαι στο Λέσκοβατς, αλλά νομίζεις ότι είσαι στον Πειραιά»

Οι Σέρβοι είναι εντυπωσιασμένοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει ταξιδέψει στο Λέσκοβατς για να είναι δίπλα στην ομάδα, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνς του νικηφόρου 3-1 την προηγούμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη, με σκοπό να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

To Λέσκοβατς, η πόλη που στο «Gradski stadion Dubicica», έχει ήδη κατακλιστεί από τον κόσμο των «Ερυθρόλευκων» (γίνεται λόγος για περισσότερους από 1.000 φίλους του Ολυμπιακού), που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, για ακόμη μία επικράτηση.

Διαβάστε επίσης: Ο Σολμπάκεν αποφασίζει για τον Ολυμπιακό- Η άλλη ομάδα που μπήκε σφήνα και ο… τρίτος δρόμος

Οι Σέρβοι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Blic» είναι εντυπωσιασμένοι από το πλήθος των φιλάθλων του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν μέχρι το Λέσκοβατς για να στηρίξουν τους «Πειραιώτες».

Χαρακτηριστικά το σέρβικο μέσο σημειώνει: «Εσύ μπορεί να λες ότι είσαι στο Λέσκοβατς αλλά θα σκέφτεσαι τον Πειραιά (εξαιτίας του πλήθους του «ερυθρόλευκου» κόσμου). Βρίσκεσαι στο Λέσκοβατς αλλά θα νομίζεις ότι είσαι στον Πειραιά».

Αναφέρει ακόμη πως: «Στη Τσουκαρίτσκι ποντάρουν σε μεγάλη στήριξη και ίσως να την έχουν όμως η αλήθεια είναι πως θα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θα φωνάζουν συνθήματα και θα στηρίζουν τους Ερυθρόλευκους. Ένας σημαντικός αριθμός οπαδών ήρθε από την Ελλάδα ενώ υπάρχει και η στήριξη των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχουν.

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που θα είναι από το Νις, το Κρούσεβατς και το Βελιγράδι. Φαίνεται πως οι άνθρωποι της Τσουκαρίτσκι θα είναι σαν… φιλοξενούμενοι στο Λέσκοβατς. Μάλλον έτσι θα νιώσουν. Μάλλον έτσι θα αισθανθούν στο παιχνίδι αυτό».

Σήμερα, Πέμπτη ανήμερα του αγώνα αναμένεται να φθάσουν στη Σερβία ακόμη περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακοί, με σκοπό να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα ακόμη μία ευρωπαϊκή πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ