Βιεϊρίνια: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, αυτός είναι ο Τάισον που ξέρουμε όλοι»

Βιεϊρίνια: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, αυτός είναι ο Τάισον που ξέρουμε όλοι»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Χαρτς για τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο ο Δικέφαλος του Βορρά όσο και ο χαρισματικός Τάισον

Ο Βιεϊρίνια, αρχηγός και αγωνιστικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε ως βασικός στα δεξιά της άμυνας της ομάδας του και ήταν πολύ καλός στα 64′ που αγωνίστηκε, ενώ μάλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αν δεν τον σταματούσε το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Χάρτς που έληξε με ένα επιβλητικό και άνετο 4-0 υπέρ του Δικέφαλου του Βορρά, ο Βιεϊρίνια δήλωσε on camera για την πορεία της αμάδας του φέτος το καλοκαίρι:

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι οκτώ όμιλοι του Champions League: Όμιλος «θανάτου» ο 6ος

«Νομίζω ότι δείξαμε, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών τι μπορούμε να κάνουμε. Ήταν μια καθαρή νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Τώρα ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή.

Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, έχουμε παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στην διακοπή, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ματς που έχουμε την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, είμαι χαρούμενος που μπορώ ακόμη να βοηθήσω την ομάδα, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλω να παίζω σε όλο το 90λεπτο, όλοι θέλουν και πρέπει να παίξουν, πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Ενώ ερωτηθείς για τον Τάισον που ήταν ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο Τάισον που όλοι ξέρουμε. Μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν ότι είναι τελειωμένος, αποδεικνύει ότι δεν είναι τελειωμένος, ότι έχει πολλά να δώσει ακόμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ