Σε όμιλο με θηρία η ΑΕΚ στο Europa League

Σε όμιλο με θηρία η ΑΕΚ στο Europa League

Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, καθώς «έπεσε» πάνω στον Άγιαξ, την Μαρσέιγ και την Μπράιτον.

Η «Ένωση» θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον 3ο της Eredivisie, Άγιαξ, την Μαρσέιγ, που αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και την αγγλική Μπράιτον, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ – Μαυροβούνιο 85-73: Έβαλε δύσκολα το Μαυροβούνιο, αλλά «καθάρισαν» οι ΗΠΑ στο φινάλε

Η ΑΕΚ μπήκε στην κλήρωση από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και το μπαλάκι με το όνομά της βγήκε δεύτερο κατά σειρά, μετά από αυτό της Μπράτσκα Τόπολα, που πήγε στον όμιλο του Ολυμπιακού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στον δεύτερο όμιλο μαζί με τα… θηρία.

Το έργο της «Ένωσης» θα είναι από εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο, ακόμη και για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης, που δίνει συνέχεια στην νοκ – άουτ φάση του Conference League.

O Άγιαξ έχει χρηματιστηριακή αξία 187 εκατ. ευρώ με μεγάλο αστέρι τον Στίβεν Μπέργβαϊν, ενώ πρόσφατα ενισχύθηκε και με τον Τσούμπα Άκπομ για την επίθεσή του.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης, μετά τη φυγή του Παγέτ, ενισχύθηκε αρκετά το φετινό καλοκαίρι με το όνομα του Ομπαμεγιάνγκ να ξεχωρίζει και είναι μία ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ έχει περισσότερη ευρωπαϊκή εμπειρία, μόνο από την πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Μπράιτον, με το σύνολο του Ντε Τσέρμπι να εντυπωσιάζει και να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της περσινής Premier League, παίρνοντας την 6η θέση και αφήνοντας πίσω της τόσο την Τότεναμ, όσο και την Τσέλσι.

Το ακριβές πρόγραμμα της ΑΕΚ στους ομίλους θα ανακοινωθεί σύντομα από την UEFA.

Οι ημερομηνίες των 6 αγωνιστικών: 

21 Σεπτεμβρίου
5 Οκτωβρίου
26 Οκτωβρίου
9 Νοεμβρίου
30 Νοεμβρίου
14 Δεκεμβρίου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ