Ποιον άφησε εκτός λίστας του Ολυμπιακού ο… Ποντένσε (vid)

Ποιον άφησε εκτός λίστας του Ολυμπιακού ο… Ποντένσε (vid)

Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League - Αυτό είναι το νούμερο που επέλεξε ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League την αγγλική Γουέστ Χαμ, τη γερμανική Φράιμπουργκ και τη σερβική Μπάτσκα Τόπολα και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε τη λίστα της ομάδας για τα έξι παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι έπρεπε μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (4/9) να στείλουν την ευρωπαϊκή λίστα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς χωρίς όμως να έχουν πλέον τη δυνατότητα για κάποια αλλαγή μέχρι 24ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν συμπεριέλαβε κανονικά στη λίστα των Πειραιωτών το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, Ντάνιελ Ποντένσε, όπως φυσικά και τον Στέφαν Γιόβετιτς, ενώ επέλεξε να αφήσει εκτός από τα ματς της Ευρώπης τον Ιβάν Μπρνιτς, που ήταν δηλωμένος για τα ματς των play off του Europa League κόντρα στην Τσουκαρίτσκι.

Στην λίστα Β’ έχουν δηλωθεί οι Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Ντόη, Λιάτσος, Σαπουντζής, Τσέλιος και Καράκουτης.

Η λίστα αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης

Αμυντικοί: Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ρόντινεϊ, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Ομάρ Ρίτσαρντς, Ορτέγκα

Μέσοι: Καμαρά, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Φορτούνης, Σαντιάγκο Έσε.

Επιθετικοί: Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Κααμπί, Σολμπάκεν, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνιελ Ποντένσε που δηλώθηκε φυσικά στη λίστα επέλεξε και το νούμερο που θα φορέσει στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι. Όπως έκαναν γνωστό οι ερυθρόλευκοι στα social media επέλεξε το νούμερο «56» στη φανέλα που θα φοράει…

Στην πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό λοιπόν ο 27χρονος αγωνίστηκε με το «56», ενώ στη δεύτερη άλλαξε προκειμένου να πάρει το «10», το οποίο ωστόσο τώρα έχει κάτοχο τον Σκάρπα.

Αυτό το νούμερο επέλεξε ο Ντάνιελ Ποντένσε: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ