Ντάνιελ Ποντένσε: Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της Super League – Αυτή είναι η πρώτη 10αδα

Ντάνιελ Ποντένσε: Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της Super League – Αυτή είναι η πρώτη 10αδα

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό γίνεται με διαφορά ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Δείτε τους υπόλοιπους 9.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε επίσημα στην Ελλάδα και τον Πειραιά μετά από 3,5 χρόνια στην Αγγλία.

Ο 27χρονος Πορτογάλος υπέγραψε με τον Ολυμπιακό, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επίσημη επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλάζει ξανά τις ισορροπίες στην κορυφαία 10αδα των ακριβότερων ποδοσφαιριστών, με τον Ποντένσε να είναι με διαφορά ο πρώτος της λίστας.

Σύμφωνα λοιπόν με το transfermarkt ο Ποντένσε βρίσκεται στην θέση νούμερο 1 με αξία τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ και ο δεύτερος αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού και δεν είναι άλλος από τον Γκουστάβο Σκάρπα, του οποίου η αξία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια.

Και οι θέσεις 3-4 αποτελούνται από παίκτες του Ολυμπιακού, με Μαντί Καμαρά (10εκατ.) και Σαντιάγκο Έσε (8εκατ) να βρίσκονται εκεί.

Ακολουθεί ο Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ με επίσης 8 εκατομμύρια και στην θέση 6 Λιβάι Γκαρσία με 7. Στο 7 ο Αράο του Παναθηναϊκού με 6 εκατ. και στη θέση νούμερο 8 ο πρώτος Έλληνας της λίστας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, του οποίου η αξία εκτιμάται στα 6 εκατομμύρια

Την 10αδα κλείνουν ακόμη δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μασούρας ξανά με 6 εκατπμμύρια, όπως ακριβώς και ο Πεπ Μπιέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ