Η Βιγιαρεάλ χαρακτήρισε «Έλληνα γίγαντα» τον Παναθηναϊκό (pic)

Η Βιγιαρεάλ χαρακτήρισε «Έλληνα γίγαντα» τον Παναθηναϊκό (pic)

Η Βιγιαρεάλ παρουσίασε στους φιλάθλους της τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζει αύριο στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (21/9, 19:45), με τους «Πράσινους» να γυρνούν σε Ευρωπαϊκό όμιλο μετά από 6 χρόνια και στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» αποφάσισαν να γράψουν ένα κείμενο στην ιστοσελίδα τους, για να γνωρίσουν στους φίλους της ομάδας, τον προσεχή τους αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Βιγιαρεάλ ανέφερε πολύ θετικά λόγια για τον Παναθηναϊκό, λέγοντάς τον «Έλληνα γίγαντα» και κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τον Μπερνάρντ και τους Ισπανούς του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κανελλόπουλος: Ο Έλληνας «βίκιγνκ» που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα γράφει η Βιγιαρεάλ στην ιστοσελίδα της για τον Παναθηναϊκό: 

«Παναθηναϊκός: Ενας Έλληνας γίγαντας στην πρεμιέρα του Europa League.

Η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει την αθηναϊκή ομάδα την Πέμπτη, στις 19:45, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών είναι ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που παίζει στην ελληνική Super League. Στο Europa League αγωνίζεται μετά τον αποκλεισμό στον τελευταίο γύρο του προκριματικού γύρου του UEFA Champions League από την Μπράγκα (1-3 συνολικό σκορ ).

Ιδρύθηκε το 1908 με την επωνυμία Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών). Τους ευρωπαϊκούς του αγώνες τους δίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, χωρητικότητας 70.000 θεατών, δεδομένου ότι ο Απόστολος Νικολαΐδης δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τέτοιους αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο προσωνυμία «Τριφύλλι» και «Πράσινοι» και έχει προπονητή τον Σέρβο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της χώρας, καθώς είναι η δεύτερη ομάδα με τους περισσότερους εθνικούς τίτλους με συνολικά 20 πρωταθλήματα και 19 κύπελλα και η μόνη που έφτασε σε τελικό του UEFA Champions League – τότε Κύπελλο UEFA – τη σεζόν 1970/71.

Ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Αργεντινός Χουάν Βερόν έχουν περάσει από τις τάξεις τους και σήμερα ξεχωρίζουν παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος Μπέρναρ, αλλά και άλλοι με εμπειρία στο ισπανικό ποδόσφαιρο όπως ο Ρουμπέν Πέρεθ ή ο Χουάνκαρ, ακόμη και παλιοί γνώριμοι μας όπως π.χ. o Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ