Νέα απώλεια για τη Φράιμπουργκ για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό

Νέα απώλεια για τη Φράιμπουργκ για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φράιμπουργκ αύριο στο «Καραϊσκάκης» με δεδομένες απουσίες που καθιστούν την προσπάθεια των Γερμανών ιδιαίτερα απαιτητική.

Η Φράιμπουργκ έρχεται να αγωνιστεί αύριο (21/9, 22:00) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η γερμανική ομάδα έρχεται στην Αθήνα με απουσίες και ο Κρίστιαν Στράιχ καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Διαβάστε επίσης: Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Μαρτίνεθ και Ιμπόρα ενόψει Φράιμπουργκ

Δεδομένη αυτή τη στιγμή είναι η απουσία του Γκρέγκοριτς, ο οποίος τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και έγινε αλλαγή στο 27′.

Ακόμη μία απουσία ακούει στο όνομα του Μάνουελ Γκιούλντε, ο οποίος είχε αποβληθεί στο περσινό τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Φράιμπουργκ και είναι τιμωρημένος για την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας του στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν (αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό).

Ο Γερμανός στόπερ αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ για πρώτη φορά στη σεζόν, σε ένα παιχνίδι που ο Στράιχ επέλεξε τριάδα στα στόπερ, ενώ μέχρι στιγμής στη σεζόν έπαιζε με 2 κεντρικούς αμυντικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ