Βαριά ήττα από την Ντόρτμουντ για την Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό (2-4)

Βαριά ήττα από την Ντόρτμουντ για την Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό (2-4)

Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και ρυθμό, η Ντόρτμουντ έκανε ανατροπή στην... ανατροπή και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2 επί της Φράιμπουργκ λίγο πριν την αναμέτρηση των τελευταίων με τον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι που ήταν… διαφήμιση του ποδοσφαίρου διεξήχθη στην έδρα της Φράιμπουργκ, με την Ντόρτμουντ να παίρνει τη νίκη επί των φιλοξενούμενων με σκορ 4-2, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των «Βραζιλιάνων του Μπράισγκαου» κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, με τον Ματς Χούμελς να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας προβάδισμα με το 1-0. Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Φράιμπουργκ έκανε μια τρομερή ανατροπή για να πάει εκείνη μπροστά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χόλερ έκανε το 1-1, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χόφλερ να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους Βεστφαλούς να βρίσκουν τον τρόπο για να το φέρουν στα ίσα με τον Μάλεν στο 60′ να γράφει το 2-2. Στο 82′ ο Χόφλερ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάτι που εν τέλει εκμεταλλεύτηκε η Ντόρτμουντ που με τον Χούμελς στο 88′ βρήκε το πολυπόθητο γκολ για να κάνει το 3-2, ενώ ο Ρόις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κολωνία-Χόφενχαϊμ 1-3
Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-4
Μάιντζ-Στουτγκάρδη 1-3
Λειψία-Άουγκσμπουργκ 3-0
Βόλφσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ