Πατσέτα: «Ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνη ομάδα – Δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο»

Πατσέτα: «Ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνη ομάδα – Δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο»

Ο Πατσέτα, προπονητής της Βιγιαρεάλ μίλησε για τον αυριανό αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ, αύριο Πέμπτη (21/9, 19:45) στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Πατσέτα, μίλησε στη συνέντευξη τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Πατσέτα μίλησε για τη δυναμική του Παναθηναϊκού και χαρακτήρισε αρκετά ανοικτό τον όμιλο, αφού όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες να πάρουν την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παραμείνει πιστή στο πλάνο της»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πατσέτα για τον αγώνα κόντρα στους «Πράσινους»:

Για το αν θα κάνει αλλαγές αύριο: «Το φως θα σας το δώσω αύριο. Τώρα σκέφτομαι την ενδεκάδα. Έχουμε λίγες προπονήσεις και πολλούς αγώνες μπροστά μας. Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά τα αποτελέσματα θα τα δείτε αύριο»

Για το ότι αύριο κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο: «Γι’ αυτή την πρόκληση αισθάνομαι συγκίνηση. Έχουμε εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση από το 2010».

Για το τι έχει δει από τον Παναθηναϊκό και τι περιμένει: «Περιμένω μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να γίνουμε κυρίαρχοι με ή χωρίς μπάλα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέκλεισε δύο καλές ομάδες. Είναι μια σκληρή ομάδα»

Για το πως θα περιέγραφε τον Παναθηναϊκό σε κάποιον που δεν την γνωρίζει και πόσο βελτιωμένη περιμένει να δει την ομάδα του σε σχέση με το τελευταίο ματς: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Η σκέψη μου για όλες τους αγώνες είναι ίδια. Παίζω για να κερδίσω. Περιμένω τον Παναθηναϊκό να έχει αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Είναι κυρίαρχη και μάχεται για τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι έχει τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια».

Για το πως θα παίξει στον αμυντικό τομέα: «Αύριο θα κοιτάξουμε το κομμάτι του τρανζίσιον. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, καθώς δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Από τα δεξιά είμαστε καλά και θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για το αν τον αγχώνει που αναλαμβάνει μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους ειδικά στην Ευρώπη που θέλει να πάει ψηλά και για τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα με εκείνον: «Αν και νέος προπονητής στην ομάδα έχω πολύ συγκίνηση και κόμπο στον στομάχι σε κάθε αγώνα. Αυτός ο κόμπος με βοηθάει να είμαι on alert. Η ταχύτητα πρέπει να είναι κομμάτι του παιχνιδιού μας».

Για το τι θα επέλεγε μια πορεία στην Ευρώπη ή μια καλύτερη θέση στη LaLiga: «Ήρθα σε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προπονούμαστε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε με ξεκάθαρο πλάνο για τη νίκη».

Για το αν η Βιγιαρεάλ είναι το πρώτο φαβορί για την πρόκριση και ποια είναι το δεύτερο: «Στο γκρουπ αυτό μπορεί να περάσει οποιοσδήποτε. Με δύο κακές μέρες σε αυτές τις διοργανώσεις δεν περνάς. Λόγω της ιστορίας μπορεί να είμαστε φαβορί, αλλά δεν πιστεύω στα φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ