Από το Λέστερ στο Μπράιτον: Οι συνδετικοί κρίκοι της ΑΕΚ του τότε με το σήμερα (vid)

Από το Λέστερ στο Μπράιτον: Οι συνδετικοί κρίκοι της ΑΕΚ του τότε με το σήμερα (vid)

Οι τρεις που έπαιξαν τότε και είναι πιθανό να παίξουν και απόψε αλλά και οι υπόλοιποι κοινοί του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ από την προηγούμενη επίσκεψη της ΑΕΚ στο Νησί.

Πρεμιέρα απόψε (22:00) για την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και τι πρεμιέρα! Κόντρα στην Μπράιτον που κατά πολλούς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι τον τελευταίο χρόνο. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν σταματά να αποσπά σχόλια θαυμασμού στο Νησί, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά τους στο «AMEX Stadium».

Τρία χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στην Αγγλία, για την τελευταία αγωνιστική τότε των ομίλων της διοργάνωσης, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με αντίπαλο τη Λέστερ. Οι «Αλεπούδες» είχαν νικήσει εύκολα με 2-0 την Ένωση χάρη σε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα κοινά πρόσωπα του ρόστερ του Δικεφάλου του τότε με το σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Να μην γίνει ροντέο…

Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με τη Λέστερ είχαν βρεθεί από το νυν ρόστερ μόνο οι Μάνταλος και Γκαρσία που δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν απόψε ενώ από τον πάγκο είχε έρθει ο Γαλανόπουλος. Οι δύο τερματοφύλακες, Αθανασιάδης και Θεοχάρης, ήταν τότε και αναμένεται να είναι και απόψε στον πάγκο της Ένωσης. Τέλος, Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς που ήταν τότε στον πάγκο, ανήκουν ακόμη στον σύλλογο, αλλά παίζουν στην ομάδα Β’.

Για την ιστορία η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ ήταν: Τσιντώντας, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μιταί, Γκαρσιά και Ανσαριφάρντ. Αλλαγή είχαν περάσει οι: Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ και Μαχαίρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ