Κώτσιρας: «Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν μπήκαμε στους ομίλους απλά για να συμμετέχουμε»

Κώτσιρας: «Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν μπήκαμε στους ομίλους απλά για να συμμετέχουμε»

Ο Γιάννης Κώτσιρας αποκάλυψε τι συζήτησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός… πάτησε  στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Βιγιαρεάλ επικρατώντας με 2-0 με σκόρερ τους Ιωαννίδη και Σπόραρ πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο τρίποντο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: «Πάρτι» της Ρεν (3-0), νίκη με ανατροπή για την Λίβερπουλ (1-3) (vids)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο  Γιάννης Κώτσιρας αποκάλυψε τι συζήτησαν οι παίκτες των πράσινων με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην COSMOTE TV:

«Είχαμε δουλέψει αυτές τις ημέρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είπαμε μέσα στα αποδυτήρια με τον προπονητή μας και το επιτελείο ότι δεν μπήκαμε στους ομίλους απλά για να συμμετέχουμε, αλλά για να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα, να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό για τον κόσμο μας, που για λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να μπούμε στο Champions League.

Πιστεύω σήμερα να έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, όπως θα φύγουμε κι εμείς. Συνεχίζουμε τη δουλειά, εξάλλου κάθε τρεις ημέρες παίζουμε κι άλλο παιχνίδι. Χαμηλά το κεφάλι, να διορθώσουμε όποια λάθη κάνουμε μέχρι τώρα μέσα στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Ο προπονητής έχει ζητήσει με τον σχηματισμό που παίζουμε όποτε έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε να το κάνουμε. Εντάξει, η πάσα μού βγήκε τέλεια, που θα μπορούσε να μην είχε βγει. Ο Φώτης έκανε το τέλειο τσίμπημα. Ήταν ένα όμορφο γκολ και καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε έτσι το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ