Γουέστ Χαμ – Μπάτσκα Τόπολα 3-1: Τρίποντο ανατροπής για τη Γουέστ Χαμ – Η επόμενη αγωνιστική στον όμιλο του Ολυμπιακού

Γουέστ Χαμ – Μπάτσκα Τόπολα 3-1: Τρίποντο ανατροπής για τη Γουέστ Χαμ – Η επόμενη αγωνιστική στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η Γουέστ Χαμ μπόρεσε να πάρει μία τεράστια νίκη με ανατροπή με 3-1 επί της Μπάτσκα Τόπολα και πήρε τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η Γουέστ Χαμ με μεγάλη ανατροπή μπόρεσε να πάρει την νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League επί της Μπάτσκα Τόπολα, με 3-1 και πήρε τους 3 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ και τη νίκη της Γουέστ Χαμ φέρνει στην κορυφή του ομίλου την αγγλική και τη γερμανική ομάδα, οι οποίες αναμετρώνται μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3: Επαιξε μπάλα, δεν είχε τύχη και… VAR

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού:

H Γουέστ Χαμ τα χρειάστηκε κόντρα στην πρωτάρα Μπάτσκα Τόπολα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ του Στάνιτς στο 48′, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66′ με αυτογκόλ του Πέτροβιτς.

Το νέο απόκτημα της αγγλικής ομάδας, ο Κούντους μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ Πράους, έκανε την ανατροπή για τους Άγγλους στο 70ο λεπτό και στο 82′ ο Γουόρντ Πράους έκανε ξανά καλή εκτέλεση (κόρνερ αυτή τη φορά), για να κάνει το 3-1 ο Σούτσεκ.

Η επόμενη αγωνιστική του ομίλου:

  • 05/10 19:45 Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ
  • 05/10 19:45 Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ