Η εγκληματική αγκωνιά του Σάλαι στον Έσε (pic, vid)

Η εγκληματική αγκωνιά του Σάλαι στον Έσε (pic, vid)

Ο Ολλανδός διαιτητής, Άλαρντ Λίντουτ και το VAR στο Καραϊσκάκη, έκλεισαν τα μάτια στην εγκληματική αγκωνιά του Σάλαι στον Έσε, που τον έστειλε στο νοσοκομείο με «σκίσιμο» και κάταγμα στη μύτη!

O Ολυμπιακός έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Άλαρντ Λίντουτ στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, όπου οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εγκληματική αγκωνιά στον Σαντιάγκο Έσε από τον Ρόλαντ Σάλαι στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης στο Φάληρο, με τον Ολλανδό διαιτητή να είναι μπροστά στη φάση και να «κλείνει» τα μάτια σε μια φάση-ορισμό του αντικανονικού παιχνιδιού, που θα έπρεπε να ελεγχθεί.

Ο Λίντουτ όχι μόνο δεν έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Φράιμπουργκ, αλλά δεν σφύριξε καν φάουλ, με τις διαμαρτυρίες να είναι έντονες από πλευράς Ολυμπιακό και απόλυτα δικαιολογημένες.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως την ώρα που ο Έσε ήταν αιμόφυρτος στον αγωνιστικό χώρο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και ούτε εκεί είδαν την παράβαση, προκειμένου να καλέσουν τον ρέφερι του ματς στο on field review για να αποβάλει τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή.

Τα παράπονα από πλευράς Ολυμπιακού και η δυσαρέσκεια ήταν έντονη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να διαμαρτύρεται στον τέταρτο διαιτητή και το αποτέλεσμα να είναι να τιμωρηθεί εκείνος με κίτρινη κάρτα.

Την ίδια ώρα ο Έσε δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά την εγκληματική αγκωνιά και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφού πέρα από το σκίσιμο, είχε και κάταγμα στη μύτη και μεταφέρθηκε για εξετάσεις. Ο 21χρονος μέσος θα μείνει εκτός προπονήσεων των «ερυθρόλευκων» για μία βδομάδα, ενώ θα φορέσει και ειδική προστατευτική μάσκα.

Δείτε την εγκληματική αγκωνιά του Σάλαι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ