Νίκες «χρυσάφι» για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Τα χρήματα που θα εισπράξουν

Νίκες «χρυσάφι» για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Τα χρήματα που θα εισπράξουν

Τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες μπόρεσαν να νικήσουν στην πρεμιέρα των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πόσα χρήματα θα πήραν από τις νίκες τους.

Η πρεμιέρα των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων εξελίχθηκε αρκετά καλά για τις ελληνικές ομάδες, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να πετυχαίνουν νίκες, που γεμίζουν με αρκετά χρήματα τα ταμεία τους, στο Europa League, ο ΠΑΟΚ στο Conference League, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φράιμπουργκ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε επιβλητική εμφάνιση κόντρα στη Βιγιαρεάλ και μπόρεσε να την κερδίσει με 2-0, μία νίκη που θα του αποφέρει κέρδος 630.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: Σπουδαίο ξεκίνημα για την Ελλάδα που βλέπει ψηλά

Η ΑΕΚ πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Μπράιτον, με 2-3 και θα εισπράξει και αυτή 630.000 ευρώ για τη νίκη της.

Ο ΠΑΟΚ στο Conference League έπρεπε να περάσει από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας, για να πάρει κεφάλι στον όμιλο και με τη νίκη του με 2-3 πήρε λιγότερα χρήματα σε σχέση με τις δύο Αθηναϊκές ομάδες, αλλά τα περίπου 500.000 ευρώ που μπήκαν στα ταμεία του δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Με δεδομένο πως απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές στους ομίλους οι ελληνικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση θα έχουν μεγαλύτερα κέρδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ