Χωρίς Σκάρπα και Ιμπόρα ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Χωρίς Σκάρπα και Ιμπόρα ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν νοκ – άουτ από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για τους ομίλους του Europa League - Εκτός και ο Φρέιρε, που θα μείνει στα... πιτς για δύο εβδομάδες.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα (5/10, 19:45) για τους ομίλους του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι το πρωί προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη Σερβία.

Σε αυτή δεν συμπεριελήφθησαν οι Σκάρπα και Ιμπόρα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν νοκ-άουτ από το ματς για Μπάτσκα Τόπολα.

Εκτός φυσικά και ο Φρέιρε, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε χθες από to10.gr, θα μείνει στα… πιτς τουλάχιστον για δύο εβδομάδες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, κανονικά συμπεριελήφθησαν οι Εσε και Ρέτσος, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Ντόη, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ