Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Φρέιρε, αναμονή για Ιμπόρα και Σκάρπα

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Φρέιρε, αναμονή για Ιμπόρα και Σκάρπα

Ο Αργεντινός στόπερ τελικά θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10) - Τα δεδομένα για Ιμπόρα και Σκάρπα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο παιχνίδι με τη σέρβικη ομάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα τον Νικολάς Φρέιρε. Ο Αργεντινός στόπερ τελικά θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η «εκτόξευση» του Ορτέγκα! (pics+vid)

Επιπλέον, την Τετάρτη θα ξεκαθαριστεί εάν θα είναι διαθέσιμοι Ιμπόρα και Σκάρπα, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη και είναι αμφίβολοι.

Σε ό,τι αφορά στις επιστροφές, ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι πολύ καλύτερα, προπονείται κανονικά αυτές τις ημέρες και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρέα Ντόη αυτή τη φορά. Επιστροφή και για τον Σαντιάγκο Εσε, τόσο στην αποστολή όσο και στην 11άδα, με τον Μαρτίνεθ, ωστόσο, να μην κρύβει ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε στο Γιάννενα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Τέλος, σχετικά με την 11άδα, οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι συνταρακτικές. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μασούρας διεκδικεί μία από τις θέσεις στην επίθεση. Και κυρίως εκείνη του Πεπ Μπιελ. Με τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί, να δείχνουν αμετακίνητοι αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ