Αλεξανδρόπουλος: «Αυτό που μετράει σε αυτό το επίπεδο είναι να παίρνεις τις νίκες»

Αλεξανδρόπουλος: «Αυτό που μετράει σε αυτό το επίπεδο είναι να παίρνεις τις νίκες»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (5/10, 19:45) και αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης σε τέτοιο επίπεδο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ο αντιπρόσωπος των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα (5/10, 19:45) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Έλληνας μέσος μίλησε για τη σημασία της νίκης αλλά και την προσαρμογή του όλο αυτό το διάστημα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Mαρτίνεθ: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φαβορί – Θα παίξουμε με το ίδιο πλάνο»

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουμε άγχος και πίεση, αλλά αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πόσο καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω όμως ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πολλές φορές μπορεί να κάνεις καλές εμφανίσεις, αλλά να μην παίρνεις του τρεις βαθμούς. Αυτό που μετράει σε αυτό το επίπεδο είναι να παίρνεις τις νίκες. Αύριο θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Στη Γκενκ δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Οφείλουμε αύριο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που δεν πήραμε στην πρεμιέρα.

Το γκολ που πέτυχα στη Γκενκ ήταν σημαντικό, γιατί μας έδωσε την πρόκριση. Ήμουν δύο εβδομάδες στην ομάδα. Τώρα είμαι δύο μήνες. Νιώθω πολύ καλά σε αυτή τη μικρή διαδρομή. Έχω αυτοπεποίθηση και δίνω τα πάντα σε κάθε προπόνηση. Σε κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ για τη συνέχεια και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κάνουμε ένα όμορφο ταξίδι. Οι στόχοι είναι εκεί. Πρέπει να απολαύσουμε τη διαδρομή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ