Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Φρέιρε και Μπιανκόν – Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς…

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Φρέιρε και Μπιανκόν – Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς…

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Νίκολας Φρέιρε, η ευκαιρία που... έρχεται για τον Ζουλιάν Μπιανκόν και η επιστροφή των διεθνών ενόψει Παναθηναϊκού...

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι «αιωνίων», καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα σε ένα κομβικό παιχνίδι για την πορεία της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για το τριφύλλι έστω κι αν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει τους διεθνείς, που θα έρθουν σε λίγα 24ωρα πίσω από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να δει τι συμβαίνει με τον Νίκολας Φρέιρε, ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση και να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αργεντινός στόπερ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αν ενταχθεί σε φουλ πρόγραμμα, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Παναγιώτη Ρέτσου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνεθ θέλει να τον δει στο 100% για να τον χρησιμοποιήσει, καθώς έρχεται από απουσία 20 ημερών. Όσον αφορά την περίπτωση του Ανδρέα Ντόη, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμος και θα προπονηθεί κανονικά, παρά τη σύσπαση που παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες.

Όσον αφορά τον Ζουλιάν Μπιανκόν, έχει πολύ καλή παρουσία με την δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται στην Super League 2 και είναι θέμα χρόνου να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στην Premier League και στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αυτό που ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι το γεγονός ότι αντιμετώπισε ως… αγγαρεία την παρουσία του στον Ολυμπιακό Β, αλλά αντίθετα το εκμεταλλεύτηκε και πήρε χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό και να είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τέλος, πλέον ο τεχνικός των Πειραιωτών μετράει αντίστροφα για την επιστροφή των διεθνών που ουσιαστικά από την Τρίτη θα επιστρέφουν σιγά σιγά στις προπονήσεις με τελευταίο να γυρίζει στον Ρέντη τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί., ο οποίος θα είναι στην Ελλάδα την Τετάρτη από την πατρίδα του και έτσι λογικά από Πέμπτη θα είναι κανονικά στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ