Τον Δεκέμβριο ορίστηκε η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα (pic)

Τον Δεκέμβριο ορίστηκε η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα (pic)

O αγώνας ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Μακάμπι Χάιφα, που βρίσκονται στον όμιλο του Παναθηναϊκού για το Europa League, μετατέθηκε για Δεκέμβριο.

Η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων, ενώ σε τεράστιο βαθμό έχουν επηρεαστεί και οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η UEFA ανακοίνωσε, πως δεν πρόκειται να γίνουν αγώνες σε ισραηλίτικο έδαφος μέχρι νεοτέρας, με τις ομάδες της χώρας να αναζητούν ουδέτερες έδρες σε άλλες χώρες για να παίξουν.

Διαβάστε επίσης: Ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα

Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ήταν ορισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Μακάμπι Χάιφα.

Η UEFA μετέφερε τον συγκεκριμένο αγώνα την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ενώ η Μακάμπι Χάιφα  απέσυρε την ομάδα Νέων της από το Youth League.

Παράλληλα αλλαγή έγινε και στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζόρια για το Conference League, για τις 25 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας Βελγίου – Σουηδίας για τα προκριματικά του Euro, που διεκόπη μετά από 45′ με το σκορ στο 1-1, αποφασίστηκε πως αυτό θα είναι το τελικό σκ0ρ του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ