ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΝ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές στο Europa League, αφού στην πρεμιέρα αντιμετώπισε την ισπανική Βιγιαρεάλ, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να επικρατεί πολύ άνετα στο ΟΑΚΑ, με σκορ 2-0, ενώ στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, άντεξε, με το τελικό 0-0 να αποτελεί κέρδος. Πολύ σημαντικοί οι διπλοί αγώνες με αντίπαλο τη Ρεν (εντός/εκτός), αφού αναμένεται να κρίνουν αρκετά αναφορικά με την πορεία του στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα διατηρεί ρεκόρ 5-1-1, ενώ το πρόσφατο ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού υπήρξε διακοπή στο 50ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1. Απόψε η ομάδα φιλοξενεί τη Ρεν, στη Λεωφόρο, αφού το ΟΑΚΑ, έχει κριθεί ακατάλληλο. Επιστρέφει ο κεντρικός μπακ Γεντβάι. Εκτός είναι ο Μάγκνουσον, όπως και ο Πάλμερ – Μπράουν.

Η Ρεν δεν πήρε βαθμό από τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία και έρχεται στη Λεωφόρο ως δεύτερη μαζί με τους Ισπανούς. Και οι δύο βρίσκονται πίσω από τον Παναθηναϊκό με έναν βαθμό λιγότερο. Για τους Γάλλους τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν με τους πράσινους είναι σημαντικά. Το χαμένο πέναλτι με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, οδήγησε την ήττα με 0-1, σε αγώνα όπου η Ρεν άξιζε βαθμό. Στη Ligue 1, ήρθαν δύο κολλητές ήττες με 1-3 από την Παρί και με 1-2 από τη Λοριάν. Τιμωρημένος ο Μάτιτς, τραυματίες Τεατέ και Τεριέ.

Ο αγώνας για το Europa League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεν είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΝ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ