Μπριχ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, φίλο του Μάνταλου στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μπριχ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, φίλο του Μάνταλου στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ούτε τα προσχήματα η ΚΕΔ. Με αποδείξεις

Τον εξαιρετικό Φέλιξ Μπριχ ξαναφέρνει στην Ελλάδα η ΚΕΔ για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Τον ίδιο που σφύριξε και τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έχοντας τον έλεγχο της ΕΠΟ προφανώς και απολαμβάνουν άλλα προνόμια από την ΚΕΔ του Σταύρου Μάνταλου. Παίζουν μεταξύ τους με έναν ελίτ διαιτητή από πρωτάθλημα της πρώτης ταχύτητας. Όπως ακριβώς προβλέπει δηλαδή η «συμφωνία» που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτός ο ορισμός. Το πρόβλημα είναι ο ορισμός που έγινε λίγες μέρες πριν για το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς. Για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που σήμερα είναι στα δικαστήρια. Εκεί ο Μάνταλος δεν είχε… Μπριχ. Εκεί είχε έναν Μαρέσκα, δεύτερης διαλογής από την Ιταλία, και τον άλλο φίλο του τον Πιτσινίνι για το VAR που πέρασε τον Ολυμπιακό… πριονοκορδέλα τον Απρίλη στο ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το έκαναν και αυτό! Τον Διαμαντόπουλο στέλνουν στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός!

Τον ίδιο Μαρέσκα που προχθές ο Μάνταλος τον πήρε τηλέφωνο για να αλλάξει όσα έγραψε το φύλλο αγώνα, μπας και σταθεί το κατηγορητήριο που έχουν φτιάξει για τους Ερυθρόλευκους. Ήθελε λέει η Σταμολέκα κάποιες επιπλέον πληροφορίες από τον Ιταλό. Και μπήκε στη μέση ο Μάνταλος για να τις βρει. Ο τύπος που απαγορεύεται από την UEFA όχι να διαλέγει διαιτητές για το πρωτάθλημα, αλλά ούτε να τους ξέρει.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό «παίζεται» σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις πλάτες της Κυβέρνησης που κάθεται και τους κοιτάζει αδιαφορώντας. Τα υπόλοιπα είναι για… μικρά παιδιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ