ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Έχει ξεκινήσει με μια απώλεια και μια ισοπαλία η Αμπερντίν, που πρώτα έχασε από την Άιντραχτ με 2-1 στη Φρανκφούρτη, πριν μείνει στο 1-1 με την Ελσίνκι. Σε ένα γκρουπ που έχει περιπλακεί, μετά τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, ψάχνει αποτέλεσμα για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η σκωτσέζικη ομάδα έρχεται από τεράστια νίκη επί της Ρέιντζερς (3-1 εκτός) και ισοπαλία (0-0) με τη Σεντ Τζόνστον, ενώ αυτή τη στιγμή έχει ήδη μείνει χαμηλά με ρεκόρ 2-3-3. Το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Νταντί λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών. Στα αγωνιστικά, για απόψε, δεν υπολογίζεται ο ΜακΓκάρι (αμυντικός), αμφίβολος ο φορ Μόρις.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει αποτελέσματα. Η ομάδα δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, αφού επικράτησε των ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) και Βόλου (3-0), πριν ισοφαριστεί στο 95’ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και επικρατήσει με 2-0 του Ατρομήτου. Στη μεγάλη μάχη με την Άιντραχτ, στην Τούμπα, επικράτησε με 2-1 και έτσι έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων του Conference League, αφού στην πρώτη αγωνιστική είχε φύγει με νίκη από το Ελσίνκι (3-2). Οι διπλοί αγώνες με αντίπαλο την  Αμπερντίν είναι σημαντικοί, αφού η ομάδα γνωρίζει πως αν φύγει νικήτρια και στα δύο ματς που έπονται, κόντρα στους Σκωτσέζους, θα έχει στο… τσεπάκι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μεϊτέ (μέσος) και ο ανέτοιμος Μάρκος Αντόνιο (μέσος).

Ο αγώνας για το Conference League ανάμεσα σε Αμπερντίν και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ