Γκατούζο: «Είχαμε κάποια προβλήματα με το πρέσινγκ – Απίστευτη η ατμόσφαιρα»

Γκατούζο: «Είχαμε κάποια προβλήματα με το πρέσινγκ – Απίστευτη η ατμόσφαιρα»

Πώς είδε το ματς ο Τζενάρο Γκατούζο...

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τζερνάρο Γκατούζο μετά τη νίκη της Μαρσέιγ επί της ΑΕΚ ενώ στάθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, έζησα μια μεγάλη βραδιά με τον Ολυμπιακό»

Όσα είπε ο Γκατούζο:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Είχαμε κάποια προβλήματα με το πρέσινγκ, αλλά συμβαίνει αυτό. Μας απασχολούσε λίγο το παιχνίδι του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τον τρόπο που πίεσαν. Περισσότερο με μια αντεπίθεση μπόρεσαν να σκοράρουν. Μερικές φορές πρέπει να είσαι πιο υπομονετικός, να διαβάζεις καλύτερα το παιχνίδι».

«Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε, είναι οι εικόνες, η φιλία μεταξύ των ομάδων, που πρέπει να βλέπουμε πιο συχνά. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ένα τέτοιο γήπεδο, μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι αξία. Τους υπενθύμισα (στους παίκτες του) ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι που κάναμε αυτό το ρεκόρ θεατών απόψε. Είμαι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους 65.092 θεατές, είπα στους παίκτες να είναι περήφανοι: Απόψε ήταν ένα ρεκόρ για τον σύλλογο στο Europa League. Είναι μια πηγή υπερηφάνειας, κάτι σπουδαίο. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης με την απόδοση του Βιτίνια, είμαι ευχαριστημένος και με όλους τους παίκτες μου.Έβγαλα τον Βιτίνια γιατί ήταν ο Ομπαμεγιάνγκ στον πάγκο και είχε έρθει η ώρα για αλλαγή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ