Έγινε θέμα και στη Γαλλία το γκολ του Βιτίνια: «Δεν έπρεπε να μετρήσει» (vid)

Έγινε θέμα και στη Γαλλία το γκολ του Βιτίνια: «Δεν έπρεπε να μετρήσει» (vid)

Οι Γάλλοι παραδέχονται ότι το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί υπάρχει επιθετικό φάουλ του Βιτίνια στον Βίντα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και έπεσε από την κορυφή του δεύτερου ομίλου του Europa League, ωστόσο έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Στεφάνσκι αλλά και από το VAR. Η Ένωση διαμαρτυρήθηκε μάλιστα και επίσημα στην UEFA μετά το ματς, με την πιο σημαντική φάση να είναι αναμφίβολα εκείνη του πρώτου γκολ των Γάλλων.

Ο Βιτίνια φαίνεται να σπρώχνει τον Βίντα και να τον βγάζει εκτός φάσης για να σκοράρει στη συνέχεια ανενόχλητος και να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, η φάση ελέγχθηκε από το VAR, με το γκολ να μετράει κανονικά.

Διαβάστε επίσης: «Back to Back» Sold Out ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός – Γεμάτο το ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Απ’ ότι φαίνεται όμως, ακόμη και ο γαλλικός Τύπος δικαιώνει την ΑΕΚ καθώς κορυφαία Μέσα της χώρας παραδέχονται πως το γκολ του Βιτίνια δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει. «Μέτρησε το γκολ του Βιτίνια και της Μαρσέιγ, οι διαιτητές δεν είδαν κάποιο φάουλ ακόμα κι αν ήταν αμφισβητούμενο και η OM προηγείται», έγραφε η «Equipe» στο λάιβ του ματς.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «La Proveνce», η οποία μάλιστα εδρεύει και στη Μασσαλία, σημειώνει: «Υπήρξε σπρώξιμο στον Κροάτη αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα, ήταν αμφιλεγόμενο, δεν το είδαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο Στεφάνκι επικύρωσε το γκολ».

Ακόμη και η «Sports Orange», που είναι χορηγός του «Βελοντρόμ», έγραψε σχετικά: «Ένα γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί για μία απώθηση στον Κροάτη, Βίντα. Όμως αφού ενημερώθηκε από το VAR ο Πολωνός διαιτητής Στεφάνσκι, τελικά επικύρωσε αυτό το τέρμα του Βιτίνια, ο οποίος θα πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ