Το πλάνο της νίκης που δεν αλλάζει και τα νέα πρόσωπα

Το πλάνο της νίκης που δεν αλλάζει και τα νέα πρόσωπα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται για αλλαγές σε πρόσωπα για το κρίσιμο ματς με την Γουέστ Χαμ – Η 4αδα που έρχεται στο βασικό σχήμα και το ερωτηματικό

Μια εντελώς διαφορετική ιστορία από το… έργο που παίχτηκε την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Όσα… ιστορικά αναμφίβολα συνέβησαν εις βάρος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκουν στο παρελθόν και η «ανάγνωση» του ματς έγινε, γίνεται και θα γίνει και στην πορεία από όλους στον Ρέντη.

Πρώτα από όλα από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τούτη την ώρα όμως; Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τελείως διαφορετική αποστολή. Άλλο Ελλάδα, άλλο Ευρώπη και η Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ περιμένει με άγριες διαθέσεις σε ένα ματς που θα διαμορφώσει καταστάσεις στον όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός – Τι χρειάζονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Η λογική λέει πως η Φράιμπουργκ που πάντως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το «τρίποντο» από την Μπάτσκα Τόπολα και θα πάει στους 9 βαθμούς. Κάτι που καθιστά την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ακόμη πιο δύσκολη καθώς η Γουέστ Χαμ θα επιδιώξει να… ξεμπερδεύει από τους ερυθρόλευκους και να αφοσιωθεί στη «μάχη» της πρωτιάς, που έχει άλλωστε σημασία, με τους Γερμανούς.

Μπορεί όμως ο Ολυμπιακός να της χαλάσει τα σχέδια; Στο Καραϊσκάκη απέδειξε πως μπορεί με το πλάνο που εφαρμόστηκε και ακολουθήθηκε από τους ερυθρόλευκους να φέρνει μια σπουδαία νίκη με μια εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Και το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι αν μπορεί να το επαναλάβει. Γιατί για να πάρει στο Λονδίνο αποτέλεσμα χρειάζεται υπερβάσεις.

Ο Μαρτίνεθ φαίνεται ξεκάθαρα πως ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα. Ο Ορτέγκα βεβαίως επιστρέφει αριστερά στην άμυνα, ο Ντόι είναι το φαβορί για παρτενέρ του Ρέτσου, ο Γιόβετιτς παίρνει φανέλα βασικού και ο Μασούρας φαίνεται πως θα βρεθεί και αυτός στους πρώτους 11. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης οι υπόλοιποι και ένα ερωτηματικό για το αν τελικά όντως ο Μασούρας θα αφήσει έξω τον Ποντένσε. Εκτός και αν ο Μαρτίνεθ στην τελευταία προπόνηση μας εκπλήξει αλλάζοντας την τριάδα στον άξονα και παίζοντας το κλασικό του 4-4-2 με τον Μασούρα δίπλα στον Γιόβετιτς και τον Αλεξανδρόπουλο στον πάγκο.

Δεν φαίνεται πιθανό να συμβεί όμως η αλήθεια είναι πως και παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όλα έδειχναν πως θα πάει με 4-4-2 αλλά η τελευταία δοκιμή είχε την 11αδα που κατέβασε. Τώρα η τελευταία δοκιμή θα γίνει στο Λονδίνο άρα λίγες ώρες υπομονή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ