Μουκουντί: «Θα κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη»

Μουκουντί: «Θα κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη»

Αποφασισμένοι για νίκη επί της Μαρσέιγ είναι στην ΑΕΚ σύμφωνα με τον Άρολντ Μουκουντί.

Ο Άρλοντ Μουκουντί εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ και ο Καμερουνέζος στόπερ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για την μεταγραφή και ο… Σίκμα

Όσα είπε ο Μουκουντί:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς για την πρόκριση και αν υπάρχει πίεση γιατί η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει ευρωπαϊκό ματς στην Αγιά Σοφιά: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει επιπλέον πίεση. Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε μια καλή ομάδα. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, ξέρουμε την ποιότητα της Μαρσέιγ, έχουμε την εμπειρία του πρώτου αγώνα, έχουμε το πλάνο μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα: «Ξέρουμε τους οπαδούς μας, ξέρουμε την ποιότητά τους και την ποιότητα της ομάδας μας. Έχουμε δει την επίδραση του κόσμου, θα είναι εδώ να μας υποστηρίξει. Στη Μασσαλία πήγαν κάποια πράγματα πολύ καλά για τη Μαρσέιγ και εμείς δυσκολευτήκαμε με κάποια πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν λάθη. Εμείς πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Ρονζιέ από πλευράς Μαρσέιγ και αν αλλάζει το πλάνο: «Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε. Ο Ρονζιέ είναι ένας μεγάλος παίκτης βέβαια που θα λείψει από τον αντίπαλο, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας».

Για το ποιες ομάδες είναι φαβορί για την πρόκριση: «Είναι ένας ομοιογενής όμιλος. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν ξέρω ποιος είναι φαβορί, ελπίζουμε να μπορέσουμε να κερδίσουμε εμείς αυτές τις ομάδες».

Για το που μπορεί να φτάσει αυτή η… επανάσταση της ΑΕΚ: «Είμαστε ένα γκρουπ και δεν μιλάμε για μεμονωμένους παίκτες. Προχωράμε μαζί. Έχουμε τη θέληση, το έχουμε αποδείξει και αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οπουδήποτε. Είμαστε μια ομάδα με πάθος και αγάπη. Με αυτά τα λόγια δίνουμε έναν ορισμό της δικής μας ομάδα. Παίζουμε πάντα με αποφασιστικότητα για να ανατρέψουμε οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση κι αν προκύψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ