Εκτός προπόνησης ο Ομπαμεγιάνγκ πριν το ματς με την ΑΕΚ

Εκτός προπόνησης ο Ομπαμεγιάνγκ πριν το ματς με την ΑΕΚ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Μαρσέιγ πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ (9/11, 22:00) για το Europa League.

Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του ματς με την ΑΕΚ (9/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση της γαλλικής ομάδας ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απουσίασε χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη ο λόγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Provence». Οι πιθανότητες του Γκαμπονέζου επιθετικού να αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση όλο και πιο πολύ μειώνονται με το κλίμα στη Μασσαλία να μην είναι το ιδανικότερο μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Λιλ για τη Ligue 1.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα μπροστά σαν κλαμπ και είναι νικητής, λόγω της στήριξης του κ. Σαββίδη»

Οι οπαδοί αποδοκίμασαν την ομάδα τους με τον Τζενάρο Γκατούσο σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα να καλείται να υπερασπιστεί τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο της μουρμούρας.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι δεν βρισκόταν στις κλήσεις της εθνικής της χώρας του για τα ματς του Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ