Πιθανότατα χωρίς κόσμο η ΑΕΚ  στο ματς με τον Άγιαξ

Πιθανότατα χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο ματς με τον Άγιαξ

Η ΑΕΚ ενδέχεται να μην έχει το κόσμο της στο πλευρό της στο ματς με τον Άγιαξ καθώς η ολλανδική αστυνομία δεν δίνει το πράσινο φως σε μετακίνηση οπαδών

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στις 14 Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική του Εuropa League σε ένα παιχνίδι που  θα κρίνει κατά πολύ το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης.

Όμως σημερινό δημοσίευμα από την Ολλανδία αναφέρει ότι ο Αίαντας ενδέχεται να μην δώσει εισιτήρια για τους φίλους της  ΑΕΚ με το φόβο ενδεχόμενων επεισοδίων, ενώ αναφέρει ότι και ο Άγιαξ δε πήρε  τα εισιτήρια που δικαιούταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ τη πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Βράβευσε τον Μπαρτζώκα το Μαρούσι (vid)

«Η UEFA είναι καταρχήν κατά της απαγόρευσης των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Οι κανονισμοί ορίζουν ότι η γηπεδούχος ομάδα πρέπει πάντα να διαθέτει τουλάχιστον το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια υπογραμμίζεται και η στάση της ολλανδικής αστυνομίας, η οποία δεν επιθυμεί τη φιλοξενία κακόφημων οπαδών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Στην αστυνομία του Άμστερνταμ αρέσει η ιδέα να μην υποδέχεται πλέον υποστηρικτές συλλόγων με κακή φήμη. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Φρανκ Πάουβ, χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι τα ματς θα κυλήσουν ομαλά. Ο Άγιαξ θα παίξει ακόμη έναν ευρωπαϊκό αγώνα εντός έδρας  φέτος. Η ΑΕΚ θα είναι η φιλοξενούμενη στις 14 Δεκεμβρίου. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί του ελληνικού συλλόγου. Το τρίγωνο (σ.σ. χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν εννοεί τις δύο ομάδες με την UEFA ή με την ολλανδική αστυνομία) πρέπει να αποφασίσει για αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ