Περίπλοκη η ανανέωση του Ίσκο στη Μπέτις, σύμφωνα με τον μάνατζερ του

Περίπλοκη η ανανέωση του Ίσκο στη Μπέτις, σύμφωνα με τον μάνατζερ του

Η Μπέτις έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Ίσκο για την ανανέωση του συμβολαίου του, με την υπόθεση να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη.

Ο Ίσκο τα πηγαίνει εξαιρετικά, με τη φανέλα της νέας του ομάδας, Μπέτις, και όλοι στην ομάδα της Ανδαλουσίας είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει αναδειχτεί 9 φορές MVP στα παιχνίδια της Μπέτις. Ήδη οι «Βερδιμπλάνκος» έχουν ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο Ίσκο έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν επιπλέον χρόνο αν ο 31χρονος άσος καταγράψει 25 συμμετοχές από 45 λεπτά και πάνω μέσα στη σεζόν. Οι απολαβές του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, αλλά λαμβάνει επιπλέον μπόνους  ανάλογα με τις ασίστ και τα γκολ που πετυχαίνει. Επίσης στο συμφωνία αυτή προβλέπεται και ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει τον μεσοεπιθετικό από την Μάλαγα.

Διαβάστε επίσης: Μπάχαλο με το Κύπελλο: Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός;

Όμως, οι ιθύνοντες της Μπέτις θέλουν να αναδιαμορφώσουν αυτή τη συμφωνία και ήδη έχουν καταθέσει μια καλύτερη προσφορά ώστε να «δέσουν» τον Ίσκο για αρκετά χρόνια στην ομάδα. Η πρόταση ανανέωσης περιλαμβάνει καλύτερες ετήσιες αποδοχές, ενώ διατηρεί και τα μπόνους. Παράλληλα όμως οι Μπέτικος θέλουν να ανεβάσουν τη ρήτρα του Ίσκο για να εξασφαλίσουν την παραμονή του στην ομάδα.

Όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Ίσκο, Πέδρο Μπράβο στην εκπομπή Εl Chiringuito, η πλευρά του παίκτη έχει καταθέσει την αντιπρότασή της και έκανε έκκληση στη Μπέτις να σεβαστεί τις απαιτήσεις του πελάτη. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι αισιόδοξες για οριστικό ντιλ. Ούτως η άλλως και ο ίδιος ο Ίσκο είναι χαρούμενος στη νέα του ομάδα  και δείχνει τον παλιό καλό του αγωνιστικό του εαυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ