ΠΑΟΚ: Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Μπάμπα Ράχμαν

ΠΑΟΚ: Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Μπάμπα Ράχμαν

Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης, με τον Γκανέζο αμυντικό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Άϊτραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική τoυ Europa Congerence League, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς είδε τον Μπάμπα Ράχμαν να βγάζει μέρος της προπόνησης. Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες και «τρέχει» προκειμένου να είναι έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στους Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στην Ελλάδα και το ΣΕΦ το ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά

Ο Ρουμάνος προπονητής θα περιμένει τον Μπάμπα μέχρι την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι με τους Γερμανούς ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (27.11) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Την Τρίτη (28.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ