Χαμός στο Φράιμπουργκ: Πάνω από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού

Χαμός στο Φράιμπουργκ: Πάνω από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού

«Κοκκινίζει» ξανά το Φράιμπουργκ, καθώς στην αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (19:45) στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα για να «καθαρίσει» με την τρίτη θέση και να διεκδικήσει τη δεύτερη κόντρα στην γερμανική ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν με προορισμό τη γερμανική πόλη, όπου θα έχουν στο πλευρό τους περισσότερους από 2.500 οπαδούς που για ακόμη μια φορά θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες.

Όπως συνέβη και στο περσινό ματς με τη Φράιμπουργκ, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός προμηθεύτηκε εισιτήρια και μάλιστα αρκετά τα οποία «εξαφανίστηκαν» από τον κόσμο της ομάδας, καθώς η ζήτηση ήταν τεράστια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ απέχει 3 από την ουραγό Μπάτσκα Τόπολα, την οποία και υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την τελευταία αγωνιστική, ενώ η Φράιμπουργκ έχει 9 βαθμούς και είναι ισόβαθμη στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ