Κομεσάνα: «Αυτό κάνει τον Παναθηναϊκό επικίνδυνο»

Κομεσάνα: «Αυτό κάνει τον Παναθηναϊκό επικίνδυνο»

Ο Σάντι Κομεσάνα εκπροσώπησε τους παίκτες της Βιγιαρεάλ για τη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στον λόγο που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο επικίνδυνος.

Η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τον Σάντι Κομεσάνα να εκπροσωπεί τους παίκτες του «κίτρινου υποβρυχίου».

Ο Ισπανός μέσος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο οι πράσινοι είναι επικίνδυνοι καθώς στάθηκε και στην κρισιμότητα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Τόμπελερ: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δυναμική που έχουμε. Και να κερδίσουμε τη θέση μας στα νοκ-άουτ του Europa League, συνεχίζοντας και στις τρεις διοργανώσεις. Είμαστε ακόμα ζωντανοί στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Στη Λίγκα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Με νίκες σαν αυτή που κάναμε στο τελευταίο ματς (σ.σ. με την Οσασούνα).

Έχουν ανάγκη τη νίκη κι αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Μας κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα κι εμάς, μας κόστισε το ταξίδι που κάναμε. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα και παίζουμε στην έδρα μας, κάτι που είναι θετικό για εμάς. Χρειαζόμαστε τη νίκη.

Ο Μαρθελίνο μας είπε ότι έχουμε μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Δεν διορθώνεται ολοκληρωτικά, αλλά τώρα έχουμε μεγαλύτερη ένταση. Τρέχουμε περισσότερο. Σιγά-σιγά προσαρμοζόμαστε στον προπονητή και τα πράγματα πάνε καλά. Δεν βγαίνεις από κακό σερί χωρίς κόπο, αλλά προχωράμε…

Και κατέληξε: «Βλέπω μια ομάδα που είναι πια πολύ καλά τακτοποιημένη μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε εντός έδρας στο πρώτο ματς. Τώρα είναι το αντίστροφο. Πρέπει να βγούμε για να κερδίσουμε. Το να παίζεις στο σπίτι σου είναι πολύ δυνατό και το έχουμε δει πολλές φορές. Και τώρα πρέπει να είναι το αντίστροφο. Έχουμε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε αύριο στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ