Τόμπελερ: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα»

Τόμπελερ: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα»

Ο προπονητής της Άιντραχτ, Ντίνο Τόπμελερ, ήταν αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (30/11, 22:00).

Ο προπονητής της Άιντραχτ, Ντίνο Τόπμελερ φάνηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά και το ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της.

Αναλυτικά είπε:

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Μπάμπα στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ – Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Μάρκος Αντόνιο (Pic)

Για τον αυριανό αγώνα: «Είναι σημαντικό να χτίσουμε πάνω στην απόδοση που είχαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Με καλά επίπεδα πειθαρχίας, καλή δομή και ένα συγκεκριμένο επίπεδο συναισθήματος και έντασης. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και θέλουμε να είμαστε στην πρώτη θέση».

Για τα προβλήματα της ομάδας τπυ: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι ο Κοχ θα μπει στην αποστολή ξανά, την Κυριακή. Η κατάσταση του, δείχνει πολύ καλή αυτήν τη στιγμή. Ο Γενς Πέτερ Χάουγκε έχει ένα μικρό πρόβλημα στη μέση, οπότε δε θα είναι στην αποστολή για αύριο. Ο Τίμοθι Τσάντλερ, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και η κατάσταση είναι δύσκολη για αύριο και για αυτόν. Ο Μάριο Γκέτσε είναι πάντα υποψήφιος για την αρχική ενδεκάδα. Σίγουρα είναι μια επιλογή και για αύριο».

Για το αν ο αγώνας μπορεί να θεωρηθεί ως εκδίκηση για τον αντίστοιχο της Τούμπας: «Όχι… Είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, που έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια στη σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και θα κερδίσουμε. Θέλουμε να κρατάμε τη μοίρα στα δικά μας χέρια. Για αυτό θέλουμε να νικήσουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ