Ζοάο Πέδρο: «Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή και physical ομάδα – Μάθαμε από το πρώτο παιχνίδι»

Ζοάο Πέδρο: «Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή και physical ομάδα – Μάθαμε από το πρώτο παιχνίδι»

Πώς βλέπει ο Ζοάο Πέδρο το παιχνίδι της Μπράιτον με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια...

O Ζοάο Πέδρο εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπράιτον στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του πήρε το μάθημά της από το πρώτο.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό στο Youth League: Η πρόκριση στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Όσα είπε ο Ζοάο Πέδρο:

Για τις εμφανίσεις του: «Η πρώτη σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά η ομάδα με βοήθησε να ενταχθώ και να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου στο χορτάρι και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω».

Για το ότι είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι: «Έχω χάσει ένα στη Βραζιλία, εδώ στην Ευρώπη όχι. Είμαι χαρούμενος να εκτελώ τα πέναλτι και παίρνω αυτοπεποίθηση. Η δουλειά μου είναι να συνεχίσω να σκοράρω».

Για την εμπειρία του από την Εθνική Βραζιλίας: «Είναι το όνειρό μου. Αισθάνθηκα πολύ καλά, το απόλαυσα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου».

Για το τι έμαθε από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είμαι μια δυνατή και physical ομάδα. Μάθαμε από αυτό και τώρα πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε για να τα πάμε καλύτερα αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ