Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Conference;

Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Conference;

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ (5-0) και αποχαιρέτησε το Europa League. Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφεται στη τελευταία αγωνιστική και τον αγώνα κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα για να εξασφαλίσει το Europa Conference Laegue. Tα σενάρια για να συνεχίσει στο Conference o Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο βράδυ στην Γερμανία, όπου ηττήθηκε με 5-0 από την Φράιμπουργκ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Οι Ερυθρόλευκοι με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν το Εuropa League αφού Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ με τις νίκες που πέτυχαν εξασφάλισαν την συνέχειά τους στον θεσμό και θα παίξουν την πρώτη θέση του ομίλου την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι του Λονδίνου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει την ευρωπαϊκή του συνέχεια μέσω του Europa Conference Laegue κάτι το οποίο  θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Ερυθρόλευκοι έχουν 4 βαθμούς ενώ η ομάδα από την Σερβία έχει μόλις 1 βαθμό, αυτόν που είχε πάρει κόντρα στον Ολυμπιακό την δεύτερη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1: Ούτε τώρα νίκη η Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και πάει για «τελικό» Conference με Άγιαξ

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά χρειάζεται να μην ηττηθεί από την Μπάτσα Τόπολα, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Σε περίπτωση νίκης οι Ερυθρόλευκοι θα φτάσουν τους 7 βαθμούς και θα πάρουν μέρος στο πλέι-οφ του Conference τον Φλεβάρη. Επίσης με ισοπαλία θα φτάσουν τους 5 βαθμούς και θα αφήσουν στην τελευταία θέση τους Σέρβους.

Αντιθέτως σε περίπτωση νίκης της Μπάτσκα Τόπολα, οι δύο ομάδες θα έχουν 4 βαθμούς και στην ισοβαθμία η ομάδα από την Σερβία θα υπερτερεί καθώς θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Βαθμολογία 1ου Ομίλου

  1. Γουέστ Χαμ 12
  2. Φράιμπουργκ12
  3. Ολυμπιακός4
  4. Μπάτσκα Τόπολα 1

Πρόγραμμα τελευταίας αγωνιστικής

14/12 Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα

14/12 Γουέστ Χαμ-Φράιμπουργκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ