Γιοβάνοβιτς: «Μας μένει πικρή γεύση»

Γιοβάνοβιτς: «Μας μένει πικρή γεύση»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στις δηλώσεις του πως του μένει μια πικρία από το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς με τη Βιγιαρεάλ, αφού βρέθηκε να χάνει με 3-0, ωστόσο κατάφερε να μειώσει σε 3-2, δίχως όμως κάτι παραπάνω.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το παιχνίδι τόνισε πως του μένει μια πικρή γεύση από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε ότι τα ευρωπαϊκά ματς είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Στόχος μας ήταν αν θέλαμε να προχωρήσουμε έπρεπε να είμαστε επιθετικοί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι, να δημιουργήσουμε.

Στο α’ ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι που μέσα από λίγα λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με την είσοδο μας στο β’ ημίχρονο ήρθε και το τρίτο γκολ και μετά ήταν δύσκολο αντιμετωπίσαμε κατάσταση που δεν έχουμε αντιμετωπίσει.

Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να μπούμε στον αγώνα, το καταφέραμε

Στο β’ ημίχρονο παίχτηκε εξαιρετικό παιχνίδι και από τις 2 και ουσιαστικά μας αφήνει μια πικρή γεύσή αφού ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Ήταν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικά ημίχρονο

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά, θέλουμε και τις εμπειρίες. Αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες από τα καλά πρωταθλήματα που απαγορεύεται να κάνεις λάθη. Είναι πολύ μεγάλες εμπειρίες. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και αυτό με ικανοποιεί.

Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά και από τις 2 πλευρές. Και από τη διαχείριση του αποτελέσματος και ιδιαίτερα από την προσπάθεια όταν το παιχνίδι εξελίχθηκε άσχημα. Η προσπάθεια μέχρι το τέλος ήταν κάτι που μου δίνει μια αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου το πώς εξελίσσεται το σκορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ