Aμπέλ Φερέιρα: Γίνεται κάτοικος Κατάρ με χρυσό συμβόλαιο

Aμπέλ Φερέιρα: Γίνεται κάτοικος Κατάρ με χρυσό συμβόλαιο

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο προπονητή να αναλαμβάνει την Αλ Σαντ του Κατάρ υπογράφοντας χρυσό συμβόλαιο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα διεκδικεί ακόμα έναν τίτλο με την Παλμέιρας στη Βραζιλία, με τη «Βερντάο» να θέλει μία νίκη σε δύο αγώνες για να κατακτήσει το Μπραζιλεϊράο της φετινή σεζόν.

Αυτά αναμένεται να είναι και τα τελευταία παιχνίδια του Πορτογάλου προπονητή στο πάγκο της Παλμέιρας, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τη βραζιλιάνικη ομάδα. Ο 44χρονος τεχνικός είναι έτοιμος να αποδεχτεί μια εξωπραγματική πρόταση από την Αλ Σαντ του Κατάρ η οποία θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητής του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ορίστηκαν τα ματς Κυπέλλου – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Η συμφωνία που θα υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έχει ισχύ από την επόμενη σεζόν και θα αποφέρει στον Φερέιρα περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Θυμίζουμε ότι ο Αμπέλ Φερέιρα είναι προπονητής της Παλμέιρας από τον Οκτώβριο του 2020 και συνολικά μέτρησε 141 νίκες, 54 ισοπαλίες και 49 ήττες σε 244 αναμετρήσεις. Σε αυτά τα τρία χρόνια κατέκτησε έξι τρόπαια, από τα οποία ξεχωρίζουν τα 2 Κόπα Λιμπερταδόρες το 2020 και το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ