Φαν Σιπ: « Μάλλον… ήταν αγχωμένος ο διαιτητής στο ντεμπούτο του»

Φαν Σιπ: « Μάλλον… ήταν αγχωμένος ο διαιτητής στο ντεμπούτο του»

Ο Φαν Σιπ εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άγιαξ στη Μασσαλία.

Ο Άγιαξ σε ένα φοβερό παιχνίδι ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία με σκορ 4-3 για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του UEFA Europa League. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ο Αίαντας θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ στο Άμστερνταμ για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Conference League.

O Φαν Σιπ μετά την λήξη του αγώνα με τη Μαρσέιγ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, τον Ιταλό Σιμόνε Σότσα, οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης: Με ποιες ομάδες θα κληρώνονταν σήμερα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο Conference League αν…- Οι οκτώ «δεύτερες» και εκείνες που «κατεβαίνουν» από το Europa League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

«Ακόμη και με δέκα παίκτες μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά δεχτήκαμε κάποια… περίεργα γκολ. Το πρώτο πέναλτι είναι πολύ αυστηρό, όπως και το δεύτερο. Νομίζω πως ο διαιτητής έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, οπότε ίσως είχε άγχος. Ακόμη και η αποβολή του Μπέργκχαους είναι τραβηγμένη. Βρίσκει την μπάλα. Αν το δεις έξι φορές στο replay, φαίνεται όλο και χειρότερο. Έτσι μέσω VAR άλλαξε την απόφαση της κίτρινης σε κόκκινη κάρτα. Ήταν και ατυχής απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ