Οι οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν καπνογόνα από τους αστυνομικούς (vids)

Οι οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν καπνογόνα από τους αστυνομικούς (vids)

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-Μπράιτον η αστυνομία θέλει να σταματήσει την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των οπαδών με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα.

Η ΑΕΚ «πλήρωσε» την αστοχία της κόντρα στη Μπράιτον και έτσι γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους «γλάρους» για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Βέβαια μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μερικοί οπαδοί της Ένωσης αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο που βρίσκονταν οι αντίστοιχη της αγγλικής ομάδας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή ένταση.

Διαβάστε επίσης: Στο «ρελαντί» η Λίβερπουλ (4-0) – Πήρε το… θρίλερ η Μαρσέιγ (4-3) – Ανοιχτή η πρωτιά για Ρόμα (1-1)

Οι Αστυνομικές Αρχές προσπάθησαν να διαλύσουν το οποιοδήποτε σκηνικό και για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποίησαν δακρυγόνα τα οποία κατέληξαν στους φιλάθλους της Μπράιτον, οι οποίοι χρειάστηκαν να καλύψουν τα μάτια και το στόμα τους για να καλυφθούν.

Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάσεξ, ο Ντάρεν Μπάλκαμ εξήγησε όσα έγιναν στην «ΟPAP Arena».

«Τα δακρυγόνα που χρησιμοποιήθηκαν στο τέλος του αγώνα ήταν εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ που δεν εγκατέλειπαν το μπολ ή την άμεση περιοχή. Εκτοξεύτηκαν αρκετά κάνιστρα με αποτέλεσμα το αέριο να επιστρέψει στο γήπεδο λόγω της ακινησίας της νύχτας.

Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς επηρεαστήκατε (όπως και εμείς) δώσαμε καθησυχασμό σε όσους τον χρειάζονταν αμέσως μετά και ενημερώσαμε τους φιλάθλους για το τι είχε συμβεί. Για να είμαι σαφής, αυτό δεν είχε καθόλου στόχο τους οπαδούς της Μπράιτον και η αστυνομία επαίνεσε την εξαιρετική συμπεριφορά σας.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ